Как да се подготвим за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?

laserna-epilaciq

Ако се интересувате от лазерно обезкосмяване, изберете терапевт, който притежава официален сертификат и има опит с лазерна епилация.

Ето някои най-важни съвети преди да се подложите на процедура:

  • Важно е да споделите своята медицинска история, включително употреба на лекарства, история на кожни заболявания,както и евентуални проблеми при  минали процедури за епилация. Обсъдете рисковете, ползите и очакванията, включително какво може и какво не може да направи за вас посредством лазерната епилация;
    Може да направите снимки,които да се използват за оценка преди и след терапията на лазерно обезкосмяване.
  • Избягвйте излагане на слънце.Специалистите  препоръчват до шест седмици преди терапията, както и избягване използването на слънцезащитен крем с широк спектър на действие.

ВАЖНО: С най-модерната технология на ELYSION PRO на Cocoon Medical можете да се подложите на лазерна епилация една седмица след последното излагане на слънце.

  • Избягвайте други методи за епилация. Скубане на косми, кола маска и фотоепилацията могат да нарушат космения фоликул и трябва да се избягват най-малко четири седмици преди терапията.
  • Избягвайте лекарства за разреждане на кръвта. Посъветвайте се с вашия терапевт какви  противовъзпалителни лекарства, да избягвате преди процедурата.
  • Бръсненето се препоръчва ден преди лазерната епилация. То премахва космите над кожата, но оставя космения фоликул непокътнат под повърхността.
  • При наличие на хронични заболявания като диабет и други,трябва да се консултирате с вашия терапевт за специфичните изисквания при този вид болест.
  • Консултирайте се с вашия терапевт колко сесии са ви нужни за пълното отстраняване на окосмяването.Важно е да се спазва честотата и интервалите на терапиите , за да се получи максимален ефект.

               Сега вече си готов за лазерна епилация!

ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ и ВЗЕМИ СВОЯ ПАКЕТ С ОТСТЪПКА ОТ „ЕЛМИДА БЮТИ“ на 0889 219 239

или София, ул. „Лавеле“ 11 (до метростанция „Сердика“), Център „FIZ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *