fbpx

Как да се подготвим за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?

laserna-epilaciq

Ако се интересувате от лазерно обезкосмяване, изберете терапевт, който притежава официален сертификат и има опит с лазерна епилация.

Ето някои най-важни съвети преди да се подложите на процедура:

  • Важно е да споделите своята медицинска история, включително употреба на лекарства, история на кожни заболявания,както и евентуални проблеми при  минали процедури за епилация. Обсъдете рисковете, ползите и очакванията, включително какво може и какво не може да направи за вас посредством лазерната епилация;
    Може да направите снимки,които да се използват за оценка преди и след терапията на лазерно обезкосмяване.
  • Избягвйте излагане на слънце.Специалистите  препоръчват до шест седмици преди терапията, както и избягване използването на слънцезащитен крем с широк спектър на действие.

ВАЖНО: С най-модерната технология на ELYSION PRO на Cocoon Medical можете да се подложите на лазерна епилация една седмица след последното излагане на слънце.

  • Избягвайте други методи за епилация. Скубане на косми, кола маска и фотоепилацията могат да нарушат космения фоликул и трябва да се избягват най-малко четири седмици преди терапията.
  • Избягвайте лекарства за разреждане на кръвта. Посъветвайте се с вашия терапевт какви  противовъзпалителни лекарства, да избягвате преди процедурата.
  • Бръсненето се препоръчва ден преди лазерната епилация. То премахва космите над кожата, но оставя космения фоликул непокътнат под повърхността.
  • При наличие на хронични заболявания като диабет и други,трябва да се консултирате с вашия терапевт за специфичните изисквания при този вид болест.
  • Консултирайте се с вашия терапевт колко сесии са ви нужни за пълното отстраняване на окосмяването.Важно е да се спазва честотата и интервалите на терапиите , за да се получи максимален ефект.

               Сега вече си готов за лазерна епилация!

ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ и ВЗЕМИ СВОЯ ПАКЕТ С ОТСТЪПКА ОТ „ЕЛМИДА БЮТИ“ на 0889 219 239

или София, ул. „Лавеле“ 11 (до метростанция „Сердика“), Център „FIZ”

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button