КАК да се подготвим за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?

Как да се подготвим за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Ако се интересувате от лазерно обезкосмяване, изберете терапевт, който притежава официален сертификат и има опит с лазерна епилация.

Ето някои от най-важните съвети преди да се подложите на процедура:

  • Важно е да споделите своята медицинска история, включително употреба на лекарства, история на кожни заболявания,както и евентуални проблеми при  минали процедури за епилация. Обсъдете рисковете, ползите и очакванията, включително какво може и какво не може да направи за вас посредством лазерната епилация;
    Може да направите снимки, които да се използват за оценка преди и след терапията на лазерно обезкосмяване.
  • Избягвйте излагане на слънце. Специалистите препоръчват до шест седмици преди терапията, както и избягване използването на слънцезащитен крем с широк спектър на действие.

ВАЖНО: С най-модерната технология на ELYSION PRO на Cocoon Medical, можете да се подложите на лазерна епилация една седмица след последното излагане на слънце.

  • Избягвайте лекарства за разреждане на кръвта. Посъветвайте се с вашия терапевт какви  противовъзпалителни лекарства, да избягвате преди процедурата.
  • Бръсненето се препоръчва ден преди лазерната епилация. То премахва космите над кожата, но оставя космения фоликул непокътнат под повърхността.
  • При наличие на хронични заболявания, като диабет и други, трябва да се консултирате с вашия терапевт за специфичните изисквания при този вид болест.
  • Консултирайте се с вашия терапевт колко сесии са ви нужни за пълното отстраняване на окосмяването. Важно е да се спазва честотата и интервалите на терапиите, за да се получи максимален ефект.

Сега вече си готов за лазерна епилация!

ЗАПИШИ СИ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ и ВЗЕМИ СВОЯ ПАКЕТ С ОТСТЪПКА ОТ „ЕЛМИДА БЮТИ“ на 0889 219 239 или ул. „Софроний Врачански“ 2, 1303 Петте Кьошета, София.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button