+359 / 897 850 322 Упътване

Центърът за естетични процедури „Елмида Бюти“ е открит на 1-ви Май 2019 и предлага услуги – лазерна епилация с Elysion Pro и Soprano ICE Platinum – последно поколение апаратури, както и една от най-успешните технологии за редуциране на целулит и телесни мазнини със стягане на кожата Accent Prime, козметика, маникюр, фризьорски услуги с продуктите на KEUNE и грим. Нашите професионалисти имат над 10-годишен опит в сферата на естетичните процедури и притежават Майсторско свидетелство за фризьор-стилист, колорист и козметик, както и Сертификати за преминати обучения за работа с апаратура на Cocoon Medical и Alma Lasers.

Адрес: ул. „Софроний Врачански“ 2, Площад „Възраждане“, София

Милена Петрова

Упрaвител | Център за красота Елмида Бюти

Грижата за външния ни вид е проява не на суета, а на уважение към себе си и околните, Тази мисия е постижима единствено с помощта на опитни професионалисти, които познават последни тенденции в областта, работят с най-добрата техника и продукти, и имат таланта да избират точните процедури и терапии за индивидуалните ни потребности.

МИЛЕНА ПЕТРОВА, управител , споделя повече.

Какво трябва да знаем за лазерната епилация и какъв ефект да очакваме?

Лазерната епилация е най-модерният и ефективен метод за премахване на нежелано окосмяване и постигане на кадифена кожа. „Елмида Бюти“ работи с техника на утвърдената техника на утвърдената испанска компания Cocoon Medical за гарантиран и безболезнен ефект за всеки фототип дори през лятото. В зависимост фототипа и типа на окосмяването 6-10 процедури са достатъчни за постигане на 90-92% обезкосмяване. понякога са нужни и единични поддържащи процедури веднъж годишно. Специалистите в Елмида Бюти са обучени от Cocoon Medical, което е гаранция за надеждност и качество. Винаги информираме клиента за всяка стъпка от процедурата о окончателния ефект.

В годината на предпазните маски какви са основните трендове при грима?

При наличието на маска акцентът трябва да са очите. Всяка жена трябва да подчертае своя блясък, а професионалният гримьор е този, който ще го постигне. При жените до 30 години кожата около очите е опъната и свежа и с малко сенки и спирала може да се постигне страхотен ефект. При жените над 30 са препоръчителни няколко хидратиращи терапии преди поставянето на грим и коректор под очите. перманентните вежди също са добра идея.

Какво включва цялостната грижа за косата, предлагана от „Елмида Бюти“?

В „Елмида Бюти“ не предлагаме просто фризьорски услуги, а цялостната грижа за косата! Подстригването не е достатъчно за добрия й вид – трябват и подходящи процедури за косата и скалпа. Съвременните бои са обогатени с минерали и протеини, но задължително трябва да се съчетаят с подхранващи терапии. Само така ще имате прекрасна и здрава коса.

Как трябва да се грижим за кожата на лицето си през 2021г.?  Кои са най-интересните ви процедури?

В „Елмида Бюти“ залагаме на доказаните методи. Козметичните ни терапииса много и разнообразни (базови, специфични и лечебни), но най-важното е да възпитаме у клиентите си търпение и постоянство в грижите за лицето. Това е най-сигурната превенция срещу застаряването. Искаме клиентите да излизат от „Елмида Бюти“ с чуството, че са красиви, доволни и щастливи, че са инвестирали във видими промени. Подхождамеиндивидуално според нуждите и проблема на всеки клиент. Винаги започваме с почистване на лицето и надграждаме с различни терапии. Мезотерапията е страхотна процедура, която подхранва кожата отвътре, а с RF терапиите стимулираме колагена отвън.

С какво ново ще изненадате своите клиенти през 2021г.?

С Разширената палитра от услуги и нова апаратура за грижа за тялото. Залагаме на продукти на топ производители, за да сме сигурни в резултата. Това е основната ни стратегия: да даваме повече, защото сме партньори на клиентите в проекта на тяхното разкрасяване.

Нашият екип

Mилена Петрова – Управител & Терапевт

Валина Рашкова – Маникюрист

Ваня Борумова – Терапевт

Кристина Стаховяк – Козметик

Отзиви от наши клиенти

Филипа Джернанска
Филипа Джернанска
26 май 2023
Чувствам се възхитена!
Georgi Uzunov
Georgi Uzunov
23 май 2023
Отлични професионалисти, съвремнна техника и удобно местоположение в центъра на София. Препоръчвам с две ръце!
simona spasova
simona spasova
21 май 2023
Много любезен персонал, невероятна обстановка и много съм доволна от лазера.
Надежда Радева
Надежда Радева
21 май 2023
Много съм доволна от салона. Само тук си ходя. Дойдох за първи път на лазер и от тогава почнах да ходя редовно и на почистване на лице, лазер и си сложих хиалорон в устните за първи път тук. Препоръчвам с две ръце.
Натали Трайкова
Натали Трайкова
21 май 2023
Много приятна среда, индивидуален подход към клиента, прецизна и висококвалифицирана работа. Много съм доволна от резултата и препоръчвам горещо салона.
Bozhidar Stoyanov
Bozhidar Stoyanov
21 май 2023
Имат 2 диодни лазера - Soprano ICE Platinum с три дължини на вълната , избран за лазер №1 за 2022. Другият лазер е диодният Elysion Pro - най- разпорстранения и ефективен лазер за фототип 2 и 3 характерен за България. Резултатите са видим дори след 1 процедура, но за трайно премахване на окосмяване предлагат пакети от 5 процедури.Имат разсрочено плащане и много промоции и отстъпки.
Милена Петрова
Милена Петрова
21 май 2023
Индивидуален подход според нуждите на клиента
Vladislav Stoyanov
Vladislav Stoyanov
20 май 2023
Много удобна локация в Центъра на София и предлагат всички видове услуги
Valeri Petrov
Valeri Petrov
20 май 2023
Работят с най-новия и безболезнен лазер в България Soprano. Препоръчвам на всички мъже, ако решат да премахнат нежелано окосмяване. Резултата е видим дори след 2 процедури.

Последно от Instagram

Instagram did not return a 200.