Колко дълго трае лазерното обезкосмяване

laserna-epilaciq-trainost

Преди години може да са ви били нужни 10 или повече сесии плюс поддържащи процедури, за да се преборите с нежеланото окосмяване, но оттогава лазерините технологии вече са изминали дълъг път на усъвършенстване. Днес повечето хора ще се оттърват завинаги от окосмяването още след първите процедури по епилация и минимални последващи действия, благодарение на напредъка в технологиите.

И така, колко дълго трае лазерното обезкосмяване?

 „50 процента от пациентите нямат нужда от процедури дори  след четири терапии, докато 100 процента – след осем“, твърдят специалистите от „Cocoon Medical”, които се считат за   светила в разработването на лазерни технологии за епилация. Повечето клиенти ще видят трайните резултати още след първите една до две терапии. „Все пак факторите, които най-силно влияят са типа на окосмяването и умението на вашия терапевт да подбере правилната переодичност на сесиите според зоната на третиране“.

Наистина ли трае вечно?

Хормоналните промени, като тези, които се появяват по време на бременност, могат да доведат до поява на нежелано окосмяване. Така че не се изненадвайте, ако след като имате бебе, откриете някои зони с косми, въпреки че сте преминали през кръг лазерни процедури.

Това касае също хора ,които имат нарушен хормонален баланс ,който се поддържа с приемане на медикаменти.

Също така, ако сте преминали през няколко сесии,когато сте били на 25 години, сдобили сте се с очаквания добър ефект от лазерно обезкосмяване, логично , не може да очаквате ефекта да се запази след 35-40 годишна възраст.Човешкото тяло търпи промени, включително хормонални, което означава ,че след известен период, с промяната на възрастта вие трябва отново да повторите процедурите в зоните,където искате да се оттървете от окосмяването.

Но…нека да не мислим за след 10 години в този динамичен живот!

Сега е момента да се сдобиете с кадифена кожа без излишно окосмяване!

Обадете се за консултация в „Елмида Бюти“ и запишете своя час за лазерна епилация с най-новите технология на Elysion Pro! 0889 219 239

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button