НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

celilite-reduction

Редуциране на целулита

Целулитът – това е модерното проклятие за много жени, борбата с което се оказва изключително трудна задача дори за най-упоритите. Доказано е, че този проблем няма пряка връзка с килограмите – среща се както при слаби хора, така и при такива с наднормено тегло.

Как бихме могли да се справим с проблема?

Най-ефикасният подход е да се въздейства чрез трите основни стълба – хранене, спорт и професионални процедури. Но нито един от трите подхода не би могъл самостоятелно да ви даде очакваните резултати.

Антицелулитната диета включва много плодове и зеленчуци, пълнозърнест хляб, яйца, нискомаслени сирена и абсолютно изключва продукти с високо съдържание на сол, пържени храни, бяло брашно и подсладители.

Упражненията срещу целулит включват кардио тренировки, не по-кратки от 30 минути, като препоръката на специалистите е да се правят сутрин на гладно.

Професионалните процедури (масажи) са най-новия подход, който гарантирано води до намаляване на целулита, ако сте стриктни в изпълнението на първите два стълба.  

Accent Prime на Alma Lasers е определен като една от най-ефективните платформи за процедури в борбата за редуциране на целулита и за постигане на гладка, равномерна текстура на кожата. Може да се използва за всяка част на тялото, където има целулит, като процедурата е особено ефикасна на бедрата, където е най-забележимо. Апарата използва накрайници UltraSpeed (ултразвукова) технология , заедно с UniBody (радиочестотна) технология. Накрайниците доставят топлинна енергия и ускоряват метаболизма на мастната тъкан. Това от една страна топи мазнините, а от друга – намалява вероятността за поява на нов целулит, като придава на кожата стегнат и изящен външен вид. Разбира се, за да бъдат напълно ефективни процедурите с този апарт, препоръчително е да се прилагат някои козметики, които ще спомогнат за елиминиране на „портокаловата кожа“.

Специалистите на Alma Lasers гарантират запазване на ефекта до 2 години след прилагане на пакет от процедури с Accent Prime.

За повече информация, може да се консултирате на 0889 219 239.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button