Face

Процедури за лице

Със своите уникални Технологии за Лице платформата Accent Prime™ стимулира синтеза на колаген и еластин, мобилизирайки колагеновите влакна, като постига бързо възстановяване на еластичността на кожата на лицето, като по този начин възвръща младежкото излъчване.
Технологията MiniSpeed въздейства чрез студени ултразвукови вълни под налягане насочени към дълбоките слоеве на кожата, за оформяне на лицето, като премахва излишните мастни натрупвания от лицето в областта на челюстите, бузитеи двойната брадичка, торбички под очите
Технологията Unifaceпосредством радиочестотна енергия и механичен масажор спомага за изглаждане на бръчките и подмладява лицевия контур.

Цени

Body

Процедури за тяло

Технологията UltraSpeed действа чрез студени-вертикални, топли-надлъжни и фокусирани ултразвукови вълни със строго определени честоти, които разграждат мастните клетки.
Технологията UniBody стяга кожата чрез комбинация от високоенергийна униполярна радиочестотна технология с подвижен въртящ се масажен пръстен, който подпомага добрия резултат като дренира и увеличава циркулацията на кръвта в подкожната тъкан.
Комбинацията от двете технологии UltraSpeed и UniBody са особено ефективни за:
• Премахване на целулит
• Намаляване на мастни натрупвания
• Стягане и подмладяване на кожата

Цени

Accent Prime

Alma Lasers™

Процедури за тяло с Accent PRIME

Alma Lasers™

Accent Prime е високотехнологична платформа на Alma Lasers™ за стягане и топене на мазнини, стягане на кожата и оформяне на тялото. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите (US) и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати. Двете функции на апарата могат да се използват, както в комбинация – топене + стягане, така и самостоятелно в зависимост от индивидуалните нужди на всеки човек.

Технологията UltraSpeed действа чрез студени-вертикални, топли-надлъжни и фокусирани ултразвукови вълни със строго определени честоти, които разграждат мастните клетки.

Запиши час Цени
[imh_6310_image_map id=“1″]
[imh_6310_image_map id=“2″]