ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

body-contouring

Мечтаете ли за стегнато тяло без мазнини, целулит и бръчки?

Е, това вече е възможно в “Елмида Бюти“ с една от най-иновативните и ефективни платформи Accent Prime на компанията Alma Lasers.

Ефектът от терапиите може да се види дори след само една процедура.За сравнение, при терапиите с Криолиполиза , пациентите мога да забележат промяна едва след около 3 месеца.

Какво следва след терапии с Accent Prime?

Едно от предимствата при терапиите с Accent Prime e , че няма никакъв престой и вие можете веднага да се завърнете към обичайните си дейности. Важно условие е да бъдете добре хидратирани в следващите 1-2 дни, което може да бъде постигнато с прием на вода поне 10-12 чаши /ден. Това би помогнало за ефективен лимфен дренаж за изхвърляне на мастните натрупвания и намаляване на целулита. Също така е препоръчително да се избягва нагряване на третираната зона за около 24 часа след терапии.

Разбира се, най-голям , дълготраен ефект може да се постигне след прилагане на пакет от терапии, от 4 до 6, с пауза между тях от 1 и 2 седмици, като специалистите на  Alma Lasers гарантират дълготраен ефект от процедурите до 2 години.

Броят на процедурите зависи от спецификите на вашето тяло, зоната за третиране, вашият начин на живот и метаболизма.

И не на последно място, изключително важно е да се спазва добър хранителен режим, както по време на терапиите, така и след приключването на процедурите.

В „Елмида Бюти“ може да ви дадем безплатна консултация по всяко време и за всякакви въпроси във връзка с вашите нужди от редуциране на целулит, мастни натрупвания и бръчки на тяло и лице.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button