Защо зимата е най-доброто време за лазерна епилация

Лазерна епилация на крак за жени

Зимата е сезонът, в който поради използването на дебели дрехи, не ни позволява да се вглеждаме в нашето тяло и кожа и да мислим за предстоящото лято. Естествено, това се случва през топлата пролет и тогава започваме да търсим трескаво бързи начини за премахване на окосмяването на опредени места по тялото.

А защо да не помислим за тези процедури още през зимата?

Ето някои от причините, защо зимата е най-доброто време за лазерна епилация.

Лазерната епилация е за зимата

Вашата кожа е по-бледа през зимата

През лятото, тенът на вашата кожа изглежда доста атрактивно и секси, но бледостта на вашата кожа през зимата е отлична предпоставка за по-малко рискове при процедури лазерна епилация. Всеки тен, независимо дали от слънце или солариум, повишава шансовете за неблагоприятни реакции към лазерната епилация.

lazerna-epilacia-cena

Кожата ви е покрита през зимата

През зимата вашето тяло е изцяло покрито с дрехи. Само по себе си това е отлична предпоставка за лазерна епилация и защита на кожата ви от вредните слънчеви лъчи. След процедура, задължително условие е да се използва слънцезащитен крем на третираната зона, но фактът, че поставяте дрехи върху зоната е достатъчне да се осигури защита от слънцето.

Имате нужда от повече процедури

Лазерната епилация ефективно работи с прилагането на няколко процедури (между 6 и 10 процедури в зависимост от зоната). Толко са необходими, за да се постигне максимално отстраняване на нежеланото окосмяване. Затова, колкото по-рано стартирате вашите процедури, толкова по добър резултат бихте имали през лятото. Обичайно, най-добрият момент за стартиране на лазерна епилация е през Ноември и Декември.

По този начин може да сте преминали:

  • поне 4 процедури на тялото;
  • поне 3 процедури на краката преди настъпване на лятото.

По-тъмна пигментация на косъма през зимата

Забелязвали ли сте, че космите ви по тялото са по-тъмни през зимата? Лазерната епилация може да бъде ефективна за всякакъв тип окосмяване. Колкото по-тъмни и груби са космите, толкова по-малко процедури са необходими през повечето време.

Ако космите, които искате да премахнете, са по-тъмни през зимата, това е още една причина да продължите напред и да запазите своя час сега!

Започнете да работите върху вашето «лятно» тяло сега

Ако откриете, че мечтаете за къси панталони, поли и бански костюми през зимата, лазерната епилация е още един начин да се доближите с една крачка до лятото на вашите мечти.

Доверете се на КАЧЕСТВO и ЕФЕКТИВНОСТ на лазерните терапии с Elysion Pro и Soprano  ICE Platinum, които предлага „ЕЛМИДА БЮТИ„.

✨НЕКА РАЗКРИЕМ ТВОЯТА КРАСОТА ЗАЕДНО✨ ☎️0897 850 322☎️

Можете да разгледате и нашата Facebook и Instagram страница, за да се запознаете с нашите промоции!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button