Предимства на ACCENT PRIME пред другите платформи за антицелулитни терапии и терапии за контуриране на тяло

Предимства на ACCENT PRIME

Accent Prime е една от най-модерните платформи на Alma lasers, за третиране на целулит и редуциране на мастни натрупвания. Тя съчетава уникални технологии на радиовълни и ултразвук. Благодарение на това е възможно да се извършват напълно неинвазивни, безопасни и изключително ефективни процедури. Те позволяват контуриране на тялото и стягане на кожата на лицето и тялото. Такава иновативна комбинация позволява незабавно постигане на дълготрайни ефекти без необходимост от възстановяване.

Как действа ултразвуковата вълна в Accent Prime

Accent Prime използва ултразвукова вълнова технология. Тя съчетава надлъжни и напречни вълни с униполярна радиочестота с впечатляващата честота от 40,68 Hz (най-високата честота приложена сред всички платформи на пазара на естетичните процедури). Тази платформа използва патентована комбинация от ултразвукова технология с надлъжни и напречни вълни за селективно насочване към мастните клетки, оставяйки околните тъкани непокътнати. Напречните вълнови вибрации разрушават мембраните на мастните клетки. Това води до постепенно разграждане и освобождаване на складираните мазнини. След това освободените мастни натрупвания  се освобождават от тялото чрез лимфната система.

Едно от големите предимства на Accent Prime е едновременното излъчване на надлъжни и напречни вълни. Надлъжната вълна загрява горните слоеве на кожата, докато напречната вълна прониква дълбоко в подкожната тъкан. Благодарение на използването на студена ултразвукова технология е възможно селективно да се увреждат мембраните на мастните клетки и да се освобождават мазнини от тях. От своя страна така наречените топли ултразвуци гарантират усъвършенстван кавитационен ефект. Образуването на така наречените кавитационни мехурчета вътре в мастните клетки. Под тяхно влияние мастните клетки се разграждат, което осигурява траен отслабващ ефект.

Още едно от големите предимства на Accent Prime е възможността за използване на различни глави. Ултразвуковите вълни се излъчват от накрайника UltraSpeed ​​, който благодарение на голямата си повърхност (диаметър 8 см) , значително намалява продължителността на процедурите. Това позволява да се третират още по-големи участъци от тялото. Благодарение на това продължителността на процедурата е приблизително 20 минути. От друга страна, малкият накрайник Mini Speed ​​позволява прецизна работа на много по-малки участъци от тялото. Диаметърът на главата е няколко см и позволява, наред с другото, отстраняване на мазнини в областта на брадичката и бузите.

Как действа радиочестотната вълна в Accent Prime

Accent Prime предлага диелектрично нагряване. Уникален механизъм, чрез който високата радиочестотна енергия се прехвърля директно към тъканта. Така кара нейните водни молекули да се въртят бързо. Това въртене на молекулите създава триене, което генерира силна и ефективна топлина. Тъй като кожата е изградена главно от вода, топлинният ефект предизвиква обемно свиване на кожата. Така свива съществуващите влакна и стимулира образуването на нов колаген. Същевременно подобрява нейната дебелина и подравняване. Високата RF честота позволява дълбоко, хомогенно нагряване, което води до постоянни резултати. Загряването на кожата и подкожната тъкан до температура 45 – 60 градуса също стимулира кръвообращението и подобрява лимфния дренаж. По този начин е идеално допълнение към процедурите с ултразвук и улеснява отстраняването на третираните мастни клетки. Чрез използване на максималната пикова мощност се елиминира феноменът на импеданса, т.е. енергията, отскачаща от тъканите.

RF радиовълните, излъчвани от Accent Prime, позволяват максимално усвояване на енергия от целевите тъкани. Друго иновативно решение е патентованата технология Alma Unipolar, която позволява концентрирано, безопасно и дълбоко загряване на тъканите на различна дълбочина в кожата. Накрайникът Unipolar работи с един електрод, доставяйки концентрирана радиочестотна енергия, която достига до по-дълбоките слоеве на кожата, без да създава дискомфорт на пациента. От друга страна, технологията Phase Shifter, т.е. технологията за контрол на дълбочината Accent Prime, позволява да се контролира точната дълбочина на третирането, с целенасочено нагряване в различни слоеве на кожата.

Радиовълновата технология се използва от накрайниците  Unibody и Uniface. Uniface се използва върху малки участъци от лицето – лице и брадичка. Unibody се използва за отслабване и оформяне на части от тялото като дупе, бедра, корем, ръце, паласки и прасци. Прочетет повече за процедурите на нашата страница услуги.

НАЙ-ЗНАЧИМОТО ПРЕДИМСТВО НА ПЛАТФОРМАТА ACCENT PRIME

НАЙ-ЗНАЧИМОТО ОТ ПРЕДИМСТВА НА ACCENT PRIME пред другите платформи е , че Ултразвукът и Радиовълните могат да се използват за намаляване на мастната тъкан и в същото време за стягане на кожата и увеличаване на нейната плътност. С Accent Prime може да се постигне цялостно подобряване на външния вид на лицето и тялото чрез напълно неинвазивна процедура, без необходимост от възстановяване.

Основните предимства на ACCENT PRIME :

  • намаляване на мастните депа, натрупани в областта на корема, задните части, бедрата и прасците, ръцете и лицето
  • премахване на мастна тъкан от такива трудни места като зоната над коленете, бричовете или пеликаните под мишниците
  • намаляване на отпуснатостта на кожата
  • премахване на целулит
  • стягане на корема или задните части.

Процедурите с ACCENT PRIME не причиняват болка и дискомфорт. Счита се за релаксираща. Първият етап от процедурата е използването на ултразвук. С помощта на една глава се работи с топъл или студен ултразвук, въздействащ върху мастната тъкан и водещ до разграждане на мастните клетки. Във втория етап от лечението се използват радиовълни, които загряват кожата и подкожната тъкан. Стимулират синтеза на колаген и кръвообращението, което подобрява дренажа на увредените клетки и отделящата се от тях мазнина през лимфните съдове. Затоплящият ефект се проявява постепенно, а усъвършенстваната система за охлаждане. Тя осигурява усещане за комфорт. Масажната глава повишава ефективността на лечението, като осигурява цялостна биоревитализация на кожата. Процедурата отнема няколко десетки минути.

Accent Prime – препоръки след провеждане на процедурите

След лечение с радиовълни и ултразвук трябва да се откажете от интензивни физически натоварвания, горещи бани или сауни за три дни. В деня на процедурата трябва да се въздържате от пиене на алкохол. За да се подобри процеса на отстраняване на мазнините, отделени от адипоцитите. Пациентът трябва да изпие около 2,5 литра вода както след, така и преди процедурата. Освен това се препоръчва след процедурата да се използва лесно смилаема диета с ниско съдържание на мазнини.

Accent Prime – ефект от процедурите

Отслабващият и стягащ ефект след терапията с Accent Prime се проявява още след първата терапия. Необходимо е да се изчака крайният ефект, докато се източат освободените мазнини и се синтезират колагеновите влакна. Крайният ефект може да се оцени след около 3 месеца. За повишаване на ефективността на терапията е добре да се направи серия от 4 до 6 процедури, повтарящи се през 7 – 14 дни.

Ефектът от третирането с ултразвук и радиовълни

Ефектът от лечението с ултразвук и радиовълни – в зависимост от мястото на лечение – може да бъде:

  • стягане на лицето, намаляване на двойната брадичка и повдигане на овала на лицето
  • моделиране на ръцете и прасците
  • отслабване и стягане на корема, дупето и бедрата
  • премахване на целулита
  • намаляване на отпуснатата кожа на корема след бременност.

Използването на платформата Accent Prime е ефективен метод за бързо, неинвазивно и напълно безопасно отслабване и оформяне на тялото. Това е универсална терапия, която позволява едновременно намаляване на мастната тъкан и стягане на кожата, което осигурява ефективно оформяне на тялото. За постигане на впечатляващ ефект е достатъчно да се направят само няколко процедури, а ефектът е дълготраен. Лечението е приятно и безопасно, без риск от странични ефекти. Освен това процедурите могат да се извършват по всяко време на годината и при хора с всякакъв фототип кожа.

Противопоказания за провеждане на процедури с ACCENT PRIME

Лечението с радиовълни и ултразвук не трябва да се извършва при бременни жени, пациенти с рак, хронични чернодробни и бъбречни заболявания, диабет, епилепсия, венозна тромбоза или сърдечни заболявания. Освен това, противопоказание за лечението е кожна инфекция в областта, обхваната от лечението.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ В „ЕЛМИДА БЮТИ“ НА СТРАНИЦА КОНТАКТИ.

Ценоразписа на процедурите с Accent Prime са описани в страница Цени. Може да разгледате за предстоящи предложения на нашите страници във Facebook и Instagram.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button