Център за естетични процедури „ЕЛМИДА БЮТИ“ може да се погрижи за Вашата ослепителна визия при специални тържествени събития, бизнес срещи или ако искате просто да се поглезите.

Всички знаем, че за каквото и да било събитие, нашата прическа трябва да изглежда зашеметяваща. Няма значение, дали сте жена или мъж, погледите на всички хора започват от ПРИЧЕСКАТА.

В Център за естетични процедури Elmida Beauty, разполагаме с вече доказали се специалисти, които могат да се погрижат за вашата красива визия.

Фризьор

Нашият доверен специалист се казва Милена Петрова. Тя притежава над 15-годишен опит в сферата на Грижата за Косата и всякакви Фризьорски услуги. Разполага с Майсторски свидетелства за фризьор-стилист и колорист. Тя е доказан специалист с много доволни клиенти за гърба си и продължават да и се доверяват.

Според нея, грижата за косата е проява не на суета, а на уважение към себе си и околните. Тази мисия е постижима единствено с помощта на опитни професионалисти, които познават последни тенденции в областта, работят с най-добрата техника и продукти и имат таланта да избират точните процедури и терапии за индивидуалните ни потребности.

Продукти

За нашите фризьорски дейности, работим с продуктите на популярната марка KEUNE. Това е бранд, който предлага професионална козметика за коса и вече е доказан на пазара. Вярваме, че предлагането на всякакъв вид фризьорски услуги, зависи до голяма степен от продуктите, с които се работи.

За да прочетете интересни статии, на тема фризьорство, може да посетите нашата Блог страница. За предстоящи или актуални оферти, харесайте нашите страници във Facebook и Instagram.