Защо е важно да НЕ СЕ спират процедури в пакета за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Процедури за лазерна епилация

Вероятно често сте чували репликата: „Ходих на процедури за лазерна епилация в реномиран Лазерен център, с най-добрите и модерни апаратите, но нямам ефект от лазера“.
Статистиката сочи, че eдва 2% от населението на Земята не се повлиява от процедурите лазерна епилация. Има някаква вероятност, но едва ли тези изключения са точно в България.

Доказано от клиничните изследвания на водещите производители в бранша е, че ефект от този метод на обезкосмяване може да има гарантирано едва след прилагане на пакет от 6-10 процедури (зависи от  зоната и типа на окосмяването).

В действителност, много от тези клиенти, които се оплакват от липса на ефект , спират с процедурите точно по средата на пакета. Ефекта, обаче, може да бъде обратен – увеличаване на окосмяване в третираната зона вследствие на «събуждане» на «заспалите» космени фоликули, които не са били активни до момента на стартиране на процедурите лазерна епилация.

Разбира се, тази статистика не важи за китайските и псевдо-японско-корейски машини, при които броя на процедурите няма значение. Резултата почти винаги ще е незадоволителен, най-вече заради не достатъчно усъвършенстваната технология или «слаби» лазерни диоди (в диодните лазерни машини).

За гарантирани резултати при лазерна епилация „Елмида Бюти“ препоръчва:

  • Винаги прилагайте пакет от процедури, според препоръките на Терапевта. Както вече беше споменат, броят на процедурите е строго индивидуален и варира от 6 до 10. Определя от зоната на третиране (процедурите на зона «лице» трябва да бъдат поне 10, за интим могат да бъдат 6). Същото важи и от типа на окосмяването (при всички положения при силно окосмяване няма как 6 процедури да бъдат достатъчни);
  • Винаги се доверявайте на доказани технологии и апарати;
  • По какъв начин можем да различим добрите апарати от фалшивите?! Принципът е абсолютно същият, по който всеки човек различава добрите доказани марки автомобили;
    • препоръка от доволни клиенти (не от Търговци и Центрове за лазерна епилация) за резултатите от направени процедури;
    • цена на процедурите – съмнително евтините процедури за лазерна епилация, показват ,че вероятно използваният апарат е китайски или някаква имитация на добрите апаратури;
    • водещите световни производители в тази област не са толкова много. Вие може да заложите на някой от апаратите на: Alma Lasers, Syneron Candela, Cocoon Medical, Lumenis, Cutera, DEKA, Cynosure;
  • Дори да имате финансови затруднения, довършвайте своя пакет от процедури докрай. За да се изпълни точно протокола и в края да получите очакваните резултати. Една част от клиентите спират прилагането на своите предплатени пакети лазерна епилация по финансови причини и разколебани от временния резултат. Всъщност това е най-голямата грешка! Защото, както вече беше споменато това няма да доведе до очакваните добри резултати, а дори може да има обратен ефект.

В този случай, „Елмида Бюти“ предлага разсрочено плащане. Така ще улесли вашия проблем с процедури за лазерна епилация. Вие може да заплатите на части вашите пакети според сумата и пакета, който сте закупили.

За повече информация и безплатна консултация – 0897 850 322.
Може да разгледате за предстоящи предложения на нашите страници във Facebook и Instagram.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button