Искате ли да имате кадифена кожа?

Епилация за кадифена кожа

Нежеланото окосмяване е един от естетическите проблеми, които не ни позволяват да се чувстваме комфортно в много ситуации. Така в миналото жените са търсили решения на този проблем, опитвайки различни методи за епилация. Както обаче се оказа, тези методи решават проблема само за кратко.

Сега, когато технологиите се развиват толкова бързо, можем да имаме достъп до лазерно перманентно обезкосмяване. Процедурата е една от най-широко използваните технологии от жените по целия свят.

Благодарение на високата си точност и импулси, ELYSION PRO постига изключителни резултати във всяка третирана област на тялото, като значително намалява продължителността на терапиите. Постоянното премахване на космите е безопасна и приятна процедура, която може да ви помогне да получите оптимални резултати, които винаги сте искали.

Видими резултати, дори след първата сесия

Специалистите от „Елмида Бюти“ препоръчват да се избягва излагане на слънце или солариуми в продължение на няколко дни след всяка сесия на епилация. След първата сесия космите ще паднат за около 2 седмици.

Приложение за епилация

Лазерът за епилация ELYSION PRO е ефикасен инструмент, който може да третира всяка част от тялото, без значение колко е деликатна (лице, гърди, подмишници, ингвинална област). Всъщност единствените области, в които тази процедура не се препоръчва, са клепачите и веждите. В допълнение, той има гарантиран ефект при фоликулит, като същевременно предотвратява врасналите косми. За разлика от други устройства на пазара, лазерът ELYSION PRO премахва окосмяването завинаги, ефективно и безопасно.

Устройството е оборудвано със система за охлаждане, която е необходима, за да се намали температурата, генерирана от лазерния лъч на нивото на кожата. Тази уникална система поддържа постоянна температура от 6 градуса по Целзий на върха на апликатора, независимо от продължителността на сесията.
Процедурата е безболезнена и ефективна. Освен това усещането по кожата е изключително приятно.
Цената за лазерна епилация с този метод на обезкосмяване е изключително изгодна, в сравнение с други технологии.
Перманентното обезкосмяване не трябва да се счита за разход, а за инвестиция във вашия външен вид! Избирайки лазерно перманентно обезкосмяване, ще се отървете от болката на болезненото обезкосмяване и ще спестите време и пари!

Съвети при перманентното обезкосмяване

Постоянното премахване на космите с помощта на лазерерния епилатор ELYSION PRO се извършва през определен времеви интервал и специалистите препоръчват поне 6 сесии.
Не се препоръчва кожата да се излага на слънце или солариуми в продължение на една седмица преди и след сесията за постоянно премахване на космите.
Преди първата сесия трябва да изчакате да изминат поне 3 седмици от последното  премахване на космите чрез скубане.
По време на това лечение космите трябва да се отстраняват само чрез бръснене, тъй като космените фоликули никога не растат едновременно. Те са подложени на цикличен процес, с редуващи се активни и почиващи фази.

Може и да прочетете нашата статия Лазерната епилация – Всичко, което трябва да знаете, преди да опитате

За да имате кадифена и сияйна кожа, изберете процедура за лазерна епилация в „елмида бюти“!

ОТГОВОРНОСТ: Резултатите могат да варират според човека. В зависимост от възрастта, пола, основния метаболизъм, фамилната история, начина на живот и физическата активност. Всички сесии, проведени в студиото, се извършват от професионален терапевт, обучен за тази цел. Сесиите са адаптирани въз основа на индивидуалните изисквания, за да се осигурят най-добрите възможни резултати за клиента.

За предстоящи промоции или подаръци, следете нашите Facebook или Instagram страници.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button