Защо си струва да опитате лазерна епилация в „Елмида Бюти“

Диоден лазер Elysion Pro от Елмида Бюти

Вероятно отдавна обмисляте начини да се оттървете дълготрайно от нежеланото окосмяване и искате да опитате лазерна епилация!? Или пък имате лош опит с неефективни процедури в някои центрове?! Нека ви представим няколко причини да опитате процедурите лазерна епилация в „Елмида Бюти“. „Елмида Бюти“ е един от малкото центрове за естетични процедури в България, който разполога с два от най-модерните и ефикасни платформи за лазерна епилация – Elysion Pro на Cocoon Medical и Soprano ICE Platinum на Alma Lasers. Двета апарата се комбинират изключително успешно. Те осигуряват на клиентите пълен цикъл от процедури за премахване на окосмяване от всякакъв тип. Като започнем от тъмни , черни косми и силно околсмяване до руси, тънки косми или слабо окосмяване.

Диоден лазер Elysion Pro

Elysion Pro е диоден лазер , подходяща за всеки фототип и изключително ефикасна при стартиране на процедури за лазерна епилация:

Апаратът работи с дължина на вълната 810 nm и достига пикова мощност от 2000 W. Има два режима на работа: статичен – до 3Hz (препоръчва се за тънки косми и малка площ при процедури на лице) и динамичен – до 15Hz (препоръчва се за кожа с тен, тъмен фототип, чувствителна кожа или мъже с прекомерно окосмяване).

Лазерната епилация може да се прилага през всички сезони, като процедурата е безопасна дори за кожа с тен. Може да разгледате нашите цени за Elysion Pro – тук!

Трио клъстерна диодна технология Soprano ICE Platinum

Soprano ICE Platinum е базирана на трио клъстерна диодна технология.

Технологията работи на принципа , при който събира трите най-ефективни дължини на вълната (755 nm, 810 nm и 1064 nm ) в един-единствен иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Soprano ICE Platinum се отличава с изключителен профил на безопасност и ефективност, трите дължини третират космените фоликули на различна дълбочина в кожата и осигуряват 100% премахване на всякакво окосмяване – от дебели и тъмни косми до тънки и руси косми.

Този апарат е успешен дори за кожа с тен , което го прави универсален за всеки сезон без опасност за здравето или необходимост от промяна на плановете ви за лятото. Може да разгледате нашите цени за Soprano ICE Platinum тук!

В допълнение на тези отлични апарати, „Елмида Бюти“ предлага на своите клиенти:

  • Сертифицирани специалисти, при които можете да получите безплатна консултация по всякакви въпроси свързани с лазерната епилация;
  • Спазване на периодите между процедурите съгласно протокола, което осигурява гарантирана ефикасност на терапиите по отстраняване на окосмяването;
  • Изгодни пакети от процедури (пакети от 3 , 5 или 6 процедури), с които получавате отстъпка от цените между 17-50%;
  • И не на последно място , изключително удобна локация в центъра на София ул. «Софроний Врачански» №2, площад «Възраждане». Работно време от 09:00-21:00 всеки ден (понеделник до неделя).

За предстоящи оферти и промоции, може да видите нашите страници във Facebook и Instagram.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button