Колко процедури лазерна епилация са нужни за ефективно отстраняване на окосмяването?

Колко процедури лазерна епилация са нужни

Общоизвестен факт е, че за ефективното премахване на окосмяването (поне 95%) с лазерна епилация е необходимо прилагане на пакет от процедури, независимо от вида на използваната технология.

Колко процедури Лазерна епилация са нужни?

Съществуват различни варианти на пакети лазерна епилация, които се предлагат на пазара. Броя на процедурите е 5, 6 или 8, та дори и негораничен брой процедури в рамките на 2 години. Всъщност изследванията доказват ,че средния брой процедури, които трябва да се прилагат е от 6 до 10. Това се определя от типа окосмяване и зоната на третиране.

При лазерната епилация на лице, окосмяването при жените е минимално, но пък за сметка на това е доста упорито. Средния брой процедури, които се прилагат е около 10 и се прилагат през 30 дни (поради спецификата на растежа на космите в тази зона).

Обикновено, пакетите от 3 процедури се предлагат, като вариант за довършване на цялостния цикъл лазерна епилация, след като е бил вече приложен пакет от 6 процедури. По този начин се гарантира почти пълното премахване на окосмяването за следващите 5, дори 10 години.

Един от най-важните критерии за всеки клиент, който е решил да се подложи на лазерна епилация, е вида на използваната технология. При някои съмнителни китайски апарати, прилагането дори на 20 процедури няма да доведе до ефект, както междувпорчем това важи в пълна сила и за домашните фотоепилатори. Технологията е ключова ,за да гарантира също здравето на клиента , който се подлага на тази процедура.

И не на последно място, при закупуване на пакет от процедури, трябва да сметнете колко излиза единичната цена на процедура в този пакет. Така понякога по-евтиният  пакет от  5 процедури излиза доста по-скъп за единична процедура от такъв с 6 процедури.

Технологиите на Елмида Бюти

В „Елмида Бюти“ не правим компромис с технологиите и залагаме на най-добрите в бранша с доказани клинични изследвания и продажби над 10 години – Soprano ICE Platinum на Alma Lasers и Elysion Pro на Cocoon Medical.

Ние предлагаме пакети 3, 5 и 6, с които да гарантираме пълното отстраняване на окосмяването.Пакетите се определят от нашите Терапевти, след провеждане на консултация с клиента.

В „Елмида Бюти“ консултацията относно броя на процедурите според окосмяването и кожата е БЕЗПЛАТНА. Нашата мисия винаги е била клиентите ни да бъдат здрави, доволни от резултатите и да се чувстват по-красиви и по-привлекателни.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button