Цени на лазерна епилация и защо това е по-евтиния начин за обезкосмяване?

Безспорно един от най-иновативните и ефикасни методи за обезкосмяване е посредством лазерна епилация. Разбира се, много хора са все още скептични към тази технология, въпреки че тя започва да се прилага още в края на миналия век.

Другата причина за недоверието са високите цени на процедурите по лазерна епилация като цяло.

Дали обаче цената на лазерната епилация наистина е висока?

Елементарните сметки показват, че ако използвате друг начин за обезкосмяване, като кола маска , вие трябва да правите тази процедура, примерно на зона „интим“, почти всеки месец (средна цена около 25 лв/процедура). Това значи, че вие ще трябва да похарчите около 300 лв., за да поддържате тази зона в рамките на година. Само че след една година вие няма да се оттървете от окосмяването и така процедурата остава завинаги част от вашия бюджет. А какво ще кажете за болката при този метод?

С процедурата лазерна епилация на зона „интим“, вие ще заплатите около 350 лв за пакет от 5 процедури, при което гарантирано ще се оттървете поне от 80% от окосмяването.

Дори да се наложи закупуване на допълнителен пакет 3 или 5 процедури (при по-сериозно окосмяване), вие ще спечелите в дългосрочен план много повече, поради следните причини:

  • До 95% трайно обезкосмяване на зоната за следващите 10 години;
  • Без болка и дискомфорт;
  • Без загуба на време всеки месец за посещение на Козметик – процедурите лазерна епилация на зони по тялото се правят през 50-70 дни;
  • Сдобивате се с гладка и кадифена кожа , която не може да се сравни с обривите получени след кола маска.

Струва ли си лазерната епилация?

В крайна сметка , струва си да опитате, а цената на лазерната епилация никак не е висока в дългосрочен план.

Лазерната епилация в „Елмида Бюти“ се прави с най-добрите апарати в България. Диоден лазер Elysion Pro и triple-cluster лазер Soprano ICE Platinum , което ви гарантира:

  • Абсолютно безопасна за вашето здраве процедура;
  • Приложима дори през лятото. Вие няма нужда да отлагате вашите слънчеви бани или почивката си , както и няма да имате големи паузи между процедурите през вашата лятна почивка;
  • Гарантирана ефикасност на лазерната епилация – ние спазваме стриктно периодите между процедурите;
  • Квалифицирани терапевти – ние не сменяме вашия Терапевт през всичките процедури;
  • Изключително конкурентни цени за лазерна епилация с оглед на доказаната и безопасна технология Elysion Pro и Soprano ICE Platinum.

За повече информация и безплатен тест на малка зона, може да ни потърсите на:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button