ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ

Лазерна епилация на лице от Елмида

Лазерната епилация на лице е една от най-предпочитаните услуги в „Елмида Бюти“, затова в следващите редове ще се опитаме да ви отговорим на едни от най-често задаваните въпроси свързани с тази процедура.

В КОИ ЗОНИ СЕ ПРИЛАГА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ?

Днешните технологии могат безопасно да третират космите по лицето на всички видове кожа,  от светла до такава с по-тъмни тонове, с постигане на отлични резултати. Лазерната епилация на лицето ви може да отстрани косми на горната устна , както и врастнали косми под брадичката при жените или да направи очертаващи линии на брадата при мъжете.Може да се обработва цялото ви лице ,освен веждите, тъй като съществува риск лазерът да е много близо до очите ви.

В Елмида Бюти може да се прави лазерна епилация на лице на следните области:

  • горна устна, брадичка, бакенбарди, скули , нос, шия , цяло лице , междуочна зона, чело , уши

БЕЗОПАСНА ЛИ Е ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ?

Лазерната епилация на лицето е абсолютно безопасна, като тази, на която и да е друга част на тялото ви. Разбира се, при  всяка терапия  е задължително носенето на предпазни очила, както от клиента, така и от терапевта. Лазерният импулс се привлича от меланина в косъма на лицето и той се насочва към корена на косъма , избягвайки околната тъкан и достига космения фоликул, след което го унищожава. Веднъж унищожен, космения фоликул няма да порасне отново.

Цикълът на растеж на космите на лицето е на около 30 дни ,така че терапиите могат да бъдат проведени в рамките на 6-8 месеца. За пълното отстраняване на всички косми, обаче, са необходими поне 6 терапии.

Лазерите, използвани в „Елмида Бюти“  са същите, използвани в болниците и медицинските практики по целия свят и са изключително безопасни. Elysion Pro на компанията Cocoon Medical  се счита за  една от най-добрите машини за лазерна епилация в бранша и е преминала строги научни тестове и изследвания, като е доказано, че е безопасна за човешкото тяло. Вградена охладителна система спомага третираната зона  на лицето да се охлажда и по този начин намалява нивата на болка.

БОЛЕЗНЕННА ЛИ ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ?

Колко болезнена е лазерната епилация на лицето, зависи къде на лицето си правите терапията. Някои части на лицето, с по-дебела кожа, болят по-малко от други части на лицето, с по-тънка кожа.Например третирането на зоните около бакенбардите и брадичката е по-безболезнено от това на горната ви устна, където кожата е по-тънка. 

Също така някои хора са в състояние да понасят по-добре болката. Болката е краткотрайна ,а лицевите зони отнемат до няколко минути в сравнение с по-големите области като краката или гърба.

КАКВИ ГРИЖИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛАГАТ СЛЕД ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЛИЦЕ?

Препоръчва се, след лазерна епилация , третираните зони да бъдат защитени от пряка слънчева светлина – избягване на слънчеви бани поне няколко дни, поставяне на слънцезащитен крем с висок фактор. Поддържането на овлажнена кожа в тези зони ще допринесе за бързото й възстановяване. В случай на дискомфорт , може да се постави гел с алое вера или да охлаждате зоните с лед.

челоВАНЕ НА КОСМИТЕ ОТ ЛИЦЕТО?

Гарантирано могат да бъдат отстранени до 90% от космите по лицето чрез лазерна епилация. За повечето жени това оказва огромно влияние върху живота им. Все пак лицето  е първото нещо, което хората забелязват в един човек!

Успехът на лазерното обезкосмяване зависи,както и при другите части на тялото, от типа на окосмяването, типа на кожата , хормоналния баланс на човека и не на последно място технологията , с която се третира косъма. За да получите пълна информация за броя на терапиите, необходими до пълното отстраняване на окосмяването по лицето, трябва да се консултирате с вашия терапевт.

В „Елмида Бюти“ залагаме на нашия дългогодишен опит и индивидуален подход към всеки клиент , както и на най-добрата технология ,за да гарантираме пълна удоволетвореност на нашите клиенти.

Може да разгледате още от предлаганите от нас услуги ТУК.

За повече информация посетете нашата Facebook страница.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button