ЗAЩО Е ВАЖЕН АПАРАТА?!

laser-hair-removal-aparat

Купувате ли си китайски автомобили?!

Предполагам , че никой от вас дори и не си помисля за такава покупка, защото на първо място се замисляте дали са БЕЗОПАСНИ , отговарят ли на всички Европейски Стандарти. И в крайна сметка се спирате на немски или японски автомобили, а ако бюджета е по-ограничен избирате френски или италиански автомобили.

ЗАЩО, обаче , трябва да РИСКУВАТЕ да се подлагате на лазерни терапии с китайски апарати? Задайте си въпроса , дали тези апарати отговарят на Европейските Стандарти за безопасност , как влияят върху тялото ни ( не само на кожата ,но и на вътрешните тъкани) , по-ниските цени на лазерните терапии, дали не крият РИСКОВЕ за ЗДРАВЕТО.

Самия апарат Elysion Pro e пуснат на пазара след дълги месеци на клинични тестове за влияние на процедурите върху човешкото тяло. Има доказана история повече от 8 години и се използва на всички континенти, нещо което е доказателство за виско качество. До днешната дата ,компанията-производител е декларирала ,че с този тип лазерни апарати са направени над 1 милион терапии , продадени са над 5000 броя в над 40 държави по света.

При нас ,в Центърът за лазерна епилация ЕЛМИДА БЮТИ с диодния лазер Elysion Pro на Cocoon Medical ви гарантираме една от най-добрите технологии за лазерно обезкосмяване с 0% РИСК за здравето, видими резултати, дори след първите терапии , а с гъвкавите схеми на плащане и отстъпките от 20 до 40% за пакети, вие имате възможност да не товарите личните си сметки и да избегнете риска от съмнително ниските цени в някои Лазерни центрове.

Доверете се на ВИСОКОТО КАЧЕСТВО на РАЗУМНА ЦЕНА!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button