Защо антицелулитни апаратни процедури вместо антицелулитни масажи

Защо антицелулитни апаратни процедури вместо антицелулитни масажи

Общозивестен факти е, че целулитът е съвременния бич за жените, които искат да изглеждат перфектно. За съжаление, много трудно може да се повлияят фактори като:

  • заседнал начин на живот;
  • генетично предразположение към целулит;
  • промени с възрастта, което от друга страна ни кара да търсим всякакви възможности за премахване или редуциране на целулита.

Една от най-ожесточено дискутираните теми е дали антицелулитните масажи са достатъчно ефективни за оформяне на зони от тялото и редуциране на целулита  и струва ли си цената за апаратни антицелулитни процедури?!

Защо антицелулитни апаратни процедури вместо антицелулитни масажи - приложение

Предимства и недостатъци на апаратните антицелулитни масажи

Ще открехнем леко завесата какви са предимствата и недостатъци на антицелулитните масажи и какво може да очаквате като резултат.

Антицелулитните масажи са изключително благоприятни за:

  • Дрениране на излишъкът от течности в тялото;
  • Подобряване на кръвообращението и метаболизма;
  • Изглаждане на третирана зона.

За съжаление, масажите НЕ МОГАТ да премахнат целулита! Те могат единствено да подобрят външния вид на третираната зона за много кратък период, което налага процесът на прилагане на масажи да не се спира. За да получите удоволетворителен резултат с антицелулитни масажи, вие трябва да работите върху зоната минимум 10-15 пъти. Това в дългосрочен план, никак не е евтино, нито пък гарантира крайния резултат, тъй като тук се намесва субективния фактор свързан с техниката, която прилага Терапевта.

Не на последно място антицелулитните масажи (за да бъдат максимално ефективни) са също и болезнени, често остават синини на третираното място. Каквато и техниката да бъде използвана при ръчните масажи, това не е достатъчно да «стопи» мастните целулитни клетки.

В последните 20 години все повече се работи в посока ефективно премахване на целулит чрез апаратни методи, с които гарантирано се постига очаквания ефект.

Защо антицелулитни апаратни процедури вместо антицелулитни масажи - действие

Какво предлагаме НИЕ за апаратните антицелулитни процедури

В «Елмида Бюти» може да се възползвате от една от най-иновативните технологии ACCENT PRIME на ALMA LASERS за стягане и оформяне на тяло, премахване на целулит и топене на мазнини (зони бедра, бричове, корем седалище, ръце), като основните предимства пред масажите са:

  • Редуциране на целулита в третираната зона чрез масаж и загряване 40-43 градуса за гарантирано по-ефективно разграждане на мастните клетки. Премахването на субективния фактор от ръчното масажиране означава, че спазвайки протокола за работа с този апарат, всеки един обучен Терапевт може успешно да направи антицелулитната процедура.
  • Изглаждане и стягане на зоната с по-дълготраен ефект (учените твърдят, че ефекта може да се запази до 2 години). Това е оптималния начин за стягането на вашите бедра, корем, седалище, премахване на бричове и паласки.
  • Много по-малко на брой процедури (примерно пакет 6 процедури), което в дългосрочен план, като цена е същото като прилагане на 10-15 процедури с масаж
  • Липса на болка и липса на каквито и да е следи от третиране  – процедурите са приятни и релаксиращи.

Безспорно има противници на апаратните процедури, най-вече продиктувано от цената на процедурите и машините. Все пак вие трябва да решите дали искате трайно, без болка и ефективно да се оттървете от целулита или да се надявате, че с ръчни антицелулитни масажи може евентуално да имате някакъв частичен резултат. Този ефект, обаче е болезнен и въпреки ниската единична цена, той се оказва по-скъп във времето.

За повече информация и безплатна консултация – 0897 850 322.
Може да разгледате за предстоящи предложения на нашите страници във Facebook и Instagram.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button