ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ПЕРЕОДИЧНОСТТА МЕЖДУ ПРОЦЕДУРИТЕ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?

Както и в предишните наши статии, темата е  провокирана от  горчивия опит на клиенти, а именно – спазване на переодичността между процедурите лазерна епилация?!

Лазерната технология за отстраняване на нежелано окосмяване с диоден лазер е базирана на атакуване на косъма в анагенната фаза (фаза на растеж на косъма), при което светлинната енергия се преобразува в толинна и изгаря космения фоликул.

За съжаление космите растат асинхронно, при което само 10-15 % от космите са в анагенна фаза и затова процедурите лазерна епилация трябва да бъдат няколко, като обикновено за 95% отстраняване на окосмяването са необходими между 6 и 10 процедури.

Повече по темата за броя на процедурите ,необходими за трайно отстраняване на окосмяването може да прочетете в другата ни статия – https://elmidabeauty.com/kolko-proceduri-lazerna-epilaciya-sa-nujni/)

Доказан факт е ,че переодичността между процедурите по никакъв начин не се влияе от вида на лазерния апарат,а изцяло зависи от тази анагенната фаза (фазата на разтеж на косъма), която пък е специфична в голяма степен от зоната ,в която има окосмяване и  от физиологичното състояние на човека.С две думи – космите растат по различно време!

Така например, за зона „крака“ оптималния период между процедурите, за  най-ефективно „атакуване“ на космите в тази зона,  е между 70-80 дни , което означава, че всяка процедура се прави през този интервал.

„Интересна“ практика , е да се предлагат ниски цени на лазерна епилация, за  зона „цели крака“ за 80 лв, но да се правят процедури през 30 дни. Това означава ,че клиентът плаща за период от 90 дни – 240 лв……Въпросът е – има ли смисъл да се правят  процедури на всеки 30 дни ,ако оптималния период е през 80-90 дни?

В „Елмида Бюти“ спазваме стриктно Протокола за извършване на лазерна епилация  за всяка една зона , като  предлагаме всяка процедура на зона „крака“ на цена 240 лв с посещение през 70-80 дни.

Нашето предимство е, че не  губим времето на клиента в безсмислени посещения ,а извършваме процедурите точно в опеределения период за максимална ефективност.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button