КАКВИ СА НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В СФЕРАТА НА КРАСОТАТА И ЕСТЕТИКАТА

КАКВИ СА НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В СФЕРАТА НА КРАСОТАТА И ЕСТЕТИКАТА

Вече в почти приключила първата тертина на 2024, събитията и форумите в сферата на Красотата и Естетиката, проведени в началото на годината по света, започнаха да очертават някои нови тенденции, които със сигурност ще окажат своето влияние в следващите няколко години.              Ето някои от тях:

ИНДИВИДУАЛНИ ТЕРАПИИ

Новият тренд с използването на Изкуствен интерект (AI) определено ще насочи индустрията към възможността всеки клиент да бъде анализиран с помощта на техологиите, според неговите текущи физически данни (кожа, окосмяване,форми на тялото) и неговите нужди, така че да му бъде предложена най-добрата индивидуална терапия. Не е далеч бъдещето, когато всяка една процедура ще бъде уникална и индивидуална за клиента и ще покрива и надхвърля очакванията му.

НЕИНВАЗИВНИТЕ ПРОЦЕДУРИ  ОТНОВО НА ПРЕДЕН ПЛАН

Тенденцията от 2024 да се предпочитат неинвазивните процедури за разкрасяване и моделиране пред хирургическите все повече ще се засилва. Традиционно познатите лазерни и радиочестотни технологии ще се развият до нива, които не само ще гарантират отлични резултати, но също ще бъдат гарантирано безопасни за здравето на клиента, както и ще се радуцира в значителна степен болката при тези процедури. Комфортът на клиента в паралел с добър резултат ще бъде първи приоритет за всеки Естетичен Център.

КОМБИНАЦИЯ ОТ ПРОЦЕДУРИ ЗА ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ 

Комбинирането на технологии в един апарат не само ще спести време, но и ще осигури по-балансирана трансформация на третираните зони. Като пример едновременното прилагане на радиочестота и ултразвук ще води до наистина впечатляващ резултат за клиента, тъй както последователното прилагане на радиочестота с други козметични продукти.

ЕСТЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ КАТО СТАНДАРТ 

Целите на лидерите в естетичната индустрия определено ще се формират от все по-популярната тенденция за естествено-изглеждащи резултати след каквато и да е  терапия. Очевидно, запазването на индивидуалните характерстики и черти на човека  е търсен ефект за всеки клиент, който търси промяна или желае да поддържа своя външен вид. Вероятно не е далеч времето, в което драстичните хирургически интервенции ще бъдат само далечен спомен в този бизнес.

МИНИМАЛЕН ПЕРИОД НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ

Със сигурност, живеейки в този динамичен свят, всеки един човек е притиснат от недостига на време, което автоматично означава търсене на терапии с минимален период на възстановяване. Проучване след клиентите показва, че те са по-склонни да се примирят с по-посредствени резултати от терапия, но с възстановяване до 24 часа, вместо да приемат вариант за възстанвяване 3-7 дни, макар да е гарантиран отличния резултат. Не трябва да се подценява факта, че комфорта по време на процедурата играе съществена роля при избора на терапия.

ИНФОРМИРАНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ 

Определено в днешния дигитален свят, клиентът вече е в своята нова роля, която включва търсене на все по-изчерпателна информация за терапии, специфика на  технологиите, които се използват в Естетичните Центрове и осъществяване на информиран избор за процедурите,които биха приели да бъдат направени с тях. Предоставянето на пълна информация не е препоръка, а задължително условие за онези компании,които искат наистина да бъдат в крак с новите тенденции и да отговорят на новия профил на клиента.

ЕЛМИДА БЮТИ“ предлага безплатна консултация на всички клиенти, както през уеб-сайта на компанията, така и на живо, за да отговори максимално на всички възникнали въпроси и клиента да бъде максимално информиран.

За информация и въпроси: 0897 850 322

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button