Показване на 2 резултата

Запитване за лазерна епилация

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЗА ЖЕНИ

20.00 лв.1,368.00 лв.

Запитване за лазерна епилация

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЗА МЪЖЕ

20.00 лв.1,620.00 лв.

Запитване за лазерна епилация от Elmida Beauty

Чудите се къде точно да си направите лазерна епилация? Вече имаме отговор на вашият въпрос. В „Център за естетични процедури Elmida Beauty“ държим на нашите клиенти и поради тази причина работим с най-добрите уреди за тази сфера. Единият уред е „ELYSION-PRO„, а другият – „SOPRANO ICE PLATINUM„.

Лазерна епилация за жени и мъже с уред Elysion-Pro на ТОП цена

Elysion-Pro е най-използваният уред при лазерната епилация.

Това е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

Elysion-Pro работи с два режима – статичен – до 3Hz (препоръчва се за тънки косми и малка площ) и
динамичен – до 15Hz (препоръчва се за кожа с тен, тъмен фототип, чувствителна кожа и мъже с прекомерно окосмяване).

Цени за Eysion-Pro

Лазерна епилация за жени и мъже с уред Soprano Ice Platinum на ТОП цена

Soprano Ice Platinum комбинира преимуществата на трите дължини на вълната и постига отлични резултати, превъзхожда всеки подход, използващ само една дължина на вълната.

Празнувайки 10 години всепризнат успех, Alma Lasers с гордост представя Soprano Ice Platinum, базирана на трио клъстерна диодна технология. Platinum edition събира трите най-ефективни дължини на вълната в един-единствен иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната, комфорта и ниските разходи за поддръжка на диодните лазери, Soprano ICE Platinum се отличава с изключителен профил на безопасност и ефективност.

Цени за Soprano Ice Platinum

Запитване през социалните канали

👉 Facebook

👉 Instagram

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button