Запитване за лазерна епилация от Elmida Beauty

Чудите се къде точно да си направите лазерна епилация? Вече имаме отговор на вашият въпрос. В „Център за естетични процедури Elmida Beauty“ държим на нашите клиенти и поради тази причина работим с най-добрите уреди за тази сфера. Единият уред е „ELYSION-PRO„, а другият – „SOPRANO ICE PLATINUM„.

Лазерна епилация за жени и мъже с уред Elysion-Pro на ТОП цена

Elysion-Pro е най-използваният уред при лазерната епилация.

Това е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

Elysion-Pro работи с два режима – статичен – до 3Hz (препоръчва се за тънки косми и малка площ) и
динамичен – до 15Hz (препоръчва се за кожа с тен, тъмен фототип, чувствителна кожа и мъже с прекомерно окосмяване).

Цени за Eysion-Pro

Лазерна епилация за жени и мъже с уред Soprano Ice Platinum на ТОП цена

Soprano Ice Platinum комбинира преимуществата на трите дължини на вълната и постига отлични резултати, превъзхожда всеки подход, използващ само една дължина на вълната.

Празнувайки 10 години всепризнат успех, Alma Lasers с гордост представя Soprano Ice Platinum, базирана на трио клъстерна диодна технология. Platinum edition събира трите най-ефективни дължини на вълната в един-единствен иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната, комфорта и ниските разходи за поддръжка на диодните лазери, Soprano ICE Platinum се отличава с изключителен профил на безопасност и ефективност.

Цени за Soprano Ice Platinum

Запитване през социалните канали

👉 Facebook

👉 Instagram

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.
Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button