Грижа за лицето

«Да бъдеш красива, значи да бъдеш доволна от себе си»

Центърът за Естетични процедури „Елмида Бюти“ предлага голямо разнообразие от услуги в сферата на Грижата за Лицето.

ТЕРАПИИ с ERICSON LABORATOIRE

  • PUR OXYGENE – Терапия за глобална защита,съживяване и детокс на кожата.Терапията е насочена към защита на кожата от вредните фактори на околната среда (включително синя светлина), както и да възстановят увредената вече кожа.
  • VITAMIN ENERGY – Енергизираща терапия за подмладяване и събуждане на кожата. Иновативна концепция на Ericson Laboratoire, която спомага за възстановяване на жизнените механизми на кожата, блясъка, тонуса и младостта, като я зарежда с богат коктейл от витамини (А, С, Е, Н, В3, В5, В6, В9) и мощен енергиен стимулант, богат на растителен таурин. Следите от всекидневния стрес се заличават ден след ден – кожата става по-гладка и мека, обновена, съживена и с младежко излъчване.
  • GENSKIN ANTI-AGING CONTROL SYSTEM – Терапия за подмладяване. Това е първата гама от генно-базирана козметика, използваща дермо-козметичния подход, базиран на Derma-Genetics, за стимулиране на нашия генетичен потенциал и предизвикване на гените да работят отново, за да подобрят състоянието на кожата.
  • LINE CORRECTION – Високоефективен коректор и пълнител на бръчки.Терапията има за цел да освободи микронапрежението в кожата, за да отпусне чертите на лицето, без да „замразява“ изражението на лицето, и да запълни бръчките за бързи, дълготрайни резултати.

ТЕРАПИИ с DR RENAUD

  • ЛАЙМ ТЕРАПИЯ  – Дълбоко почистване, матирана и защитена кожа. Активната съставка Лайм спомага за ефективно почистване на кожата, стяга и свива порите и благодарение на високата концентрация на витамин С придава свежест и сияйност на кожата.
  • ЦВЕТЕН МАРМАЛАД – Ултрасензитивна терапия , подходяща за всеки тип кожа с ефект хидратация и подмладяване, 96% натурални съставки (хиалуронова киселина, масло от сладък бадем и растителен глицерин). Съдържа 0% парабени, силикони, минерални масла и полипропилен гликол.

ПИЛИНГ ТЕРАПИИ за лице с PQ AGE

Пилинг от ново поколение, неагресивен, иновативен, гарантиращ незабавен стягащ и лифтинг ефект. Може да се използва целогодишно. Оказва силно регенериращо действие върху дълбоките слоеве на дермата по един умерен и неагресивен начин.

Грижа за лицето с DERMA CLEARУникална Хидрадермабразио платформа

Почиства , ексфолира и хидратира с 3 разтвора в три стъпки:

1 стъпка Почистване

Нежно почиства, отваря порите и премахва мъртвите клетки, подмладявайки кожата.

2 стъпка Ексфолиране

Увредената тъкан се премахва от порите, чрез безболезнено всмукване предизвикано от въртящият се накрайник. В допълнение кожата се антиоксидира и овлажнява, успокоявайки я.

3 стъпка Хидратиране

Въртящият синтезиращ накрайник, нанася антиоксидант и антиейджинг серум в кожата, като така подобрява нейната еластичност и хидратация.