OЩЕ МИТОВЕ ЗА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ

МИТ № 1 – С една процедура може да се премахне почти цялото окосмяване над 90%

Това със сигурност е желанието на повечето потребители, но на практика е невъзможно , тъй като със съвременните технологии , косменият фоликул се атакува само когато е в анагенна фаза (фаза на растеж). Със сигурност сектора е доста динамично-развиващ се и е възможно броя на посещенията да бъде съкратен в бъдеще , но засега не е известен метод ,който да накара всички косми в нашето тяло да започнат да растат едновременно,т.е. да убием космите с една процедура!

МИТ №2 – Китайските апарати могат също да постигнат отлични резултати

Няма да коментираме колко могъща е китайската икономика и какви технологии се разработват, но все още Китайските производители в този сегмент са много далеч от водещите компании в бранша.На практика вече е доказано ,че машините ,които се внасят от Китай в България са копия по външен вид на доказани брандове, но като функционалност далеч не могат да постигнат очакваните резултати. Дори някои от тях крият рискове за здравето! 

Не вярвате!? Тогава още утре може да замените вашия автомобил (вероятно немски , френски или италиански) с китайски такъв и да започнете своето пътешествие.

МИТ №3Терапевтите умишлено пропускат участъци в зоните на третиране по време на процедура,за да увеличат броя на посещенията на клиента

Това твърдение на клиенти,вероятно е продиктувано от външния вид на окосмяването ,което се видоизменя след 2-4 процедури. Унищожаването на част  от космите (само в анагенна фаза) води до неравномерно разреждане на окосмяването в третираните зони , което на външен вид може да бъде „на петна“

МИТ №4 – Най-новите апарати за лазерна епилация са абсолютно безболезнени

Митът идва от сравнението на старите технологии (обикновено фотоепилация) и някои александритни лазери със съвременните диодни лазери, които наистина сериозно намаляват чувствителността по време на процедурите. На практика  не съществуват такива „напълно безболезнени“ апарати, но най-модерните и скъпи платформи, благодарение на охлаждащата технология в апликатора, драстично намаляват усещането за болка.

МИТ №5 – Лазерната епилация има временен ефект по-малко от година

Това твърдение няма нищо общо с истината. В днешни дни няма по-добър метод за дълготрайно отстраняване на оксмяването.Със сигурност лазерната епилация може да ви помогне трайно да се оттървете от окосмяването поне за 3-5 години (с прилагане на поддържащи процедури един път годишно), като учените твърдят ,че ефектът може да се запази и до 10 години.

МИТ №6 – Колата маска е по-евтина от лазерната епилация

Елементарните сметки показват ,че за година човек харчи почти толкова пари за кола маска , колкото струва пакет лазерна епилация. Само ,че колата маска не решава перманентно проблемът с нежеланото окосмяване. Колата маска е решение за кратък период. А какво ще кажете за болката?

МИТ №7 – Периодите между процедурите нямат значение

Това е най-голямата заблуда ,че може да се правят процедури без да се съобразяват препоръчителните периоди между процедурите (определени според анагенната фаза на космите).Оттук идва също заблудата ,че  „НЕОГРАНИЧЕНАТА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЗА 2 ГОДИНИ“ означава ,че мога да си правя колкото си искам процедури , дори всеки месец. Всъщност може да се скъсяват периодите или да се удължават ,но това означава ,че ще трябва да се направят повече процедури,за да се постигне наистина трайно обезкосмяване

МИТ №8 – Домашните епилатори са също толкова ефективни ,както професионалните лазерни платформи Сравнението е също толкова удачно ,колкото между всяка професионална техника и такава за домашна употреба. Разликата е цената също не е случайна 😉

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button