Нашата Мисия в Грижата за косата и кожата

Добре дошли в „Елмида Бюти„. Ние не сме обикновен салон за красота. Ние наричаме себе си Център за красота – грижа за косата, кожата и тялото и лазерна епилация, защото Нашата Мисия е да Ви потопим в света на Съвършената Красота и Хармонията. Предлагаме голям избор от услуги свързани с оформяне и стягане на лицето и тялото, лазерна епилация, козметика, маникюр и педикюр, грим и фризьорски услуги. Доверете ни се! Пълната промяна е възможна!

Нашата Мисия в
Грижата за косата и кожата

Добре дошли в “Елмида Бюти”. Ние не сме обикновен салон за красота. Ние наричаме себе си Център за красота – грижа за косата, кожата и тялото, защото Нашата Мисия е да Ви потопим в света на Съвършената Красота и Хармонията. Предлагаме голям избор от услуги свързани с оформяне и стягане на лицето и тялото, лазерна епилация, козметика, маникюр и педикюр, грим и фризьорски услуги. Доверете ни се! Пълната промяна е възможна!

Център за естетични процедури "Elmida Beauty"

Център за естетични процедури
Elmida Beauty

Центърът за естетични процедури „Елмида Бюти“ е открит на 1-ви Май 2019 и предлага услуги – лазерна епилация с Elysion Pro и Soprano ICE Platinum – последно поколение апаратури, както и една от най-успешните технологии за редукциране на целулит и телесни мазнини със стягане на кожата Accent Prime, козметика, маникюр, фризьорски услуги с продуктите на KEUNE и грим. Нашите професионалисти имат над 10-годишен опит в сферата на естетичните процедури и притежават Майсторско свидетелство за фризьор-стилист, колорист и козметик, както и Сертификати за преминати обучения за работа с апаратурте на Cocoon Medical и Alma Lasers.

За нас Галерия

Процедури за лице и тяло

Accent Prime

Alma Lasers™

Процедури за тяло с Accent PRIME

Alma Lasers™

Accent Prime е високотехнологична платформа на Alma Lasers™ за стягане и топене на мазнини, стягане на кожата и оформяне на тялото. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите(US) и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати. Двете функции на апарата могат да се използват както в комбинация – топене + стягане на мазнини, така и самостоятелно в зависимост от индивидуалните нужди на всеки човек.

Виж повече Запиши час Цени

Accent Prime

Alma Lasers™

Процедури за тяло с Accent PRIME

Alma Lasers™

Accent Prime е високотехнологична платформа на Alma Lasers™ за стягане на топене на мазнини, стягане на кожата и оформяне на тялото. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите(US) и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати. Двете функции на апарата могат да се използват както в комбинация – топене + стягане, така и самостоятелно в зависимост от индивидуалните нужди на всеки човек.

Милена Петрова

Упрaвител | Център за красота Елмида Бюти

Грижата за външния ни вид е проява не на суета, а на уважение към себе си и околните, Тази мисия е постижима единствено с помощта на опитни професионалисти, които познават последни тенденции в областта, работят с най-добрата техника и продукти, и имат таланта да избират точните процедури и терапии за индивидуалните ни потребности.

Милена Петрова

Упрaвител | Център за красота Elmida Beauty

Грижата за външния ни вид е проява не на суета, а на уважение към себе си и околните, Тази мисия е постижима единствено с помощта на опитни професионалисти, които познават последни тенденции в областта, работят с най-добрата техника и продукти, и имат таланта да избират точните процедури и терапии за индивидуалните ни потребности.

Последно от Instagram

ЗАЩО ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ Е ПО-ЕВТИНИЯ НАЧИН ЗА ОБЕЗКОСМЯВАНЕ?
Безспорно един от най-иновативните и ефикасни методи за обезкосмяване е посредством лазерна епилация. Разбира се, много хора са все още скептични към тази технология, въпреки че тя започва да се прилага още в края на миналия век.
Другата причина за недоверието са високите цени на процедурите по лазерна епилация като цяло.
Дали обаче цената на лазерната епилация наистина е висока?🙄💸
Елементарните сметки показват, че ако използвате друг начин за обезкосмяване, като кола маска , вие трябва да правите тази процедура, примерно на зона „интим“, почти всеки месец (средна цена около 25 лв/процедура). Това значи, че вие ще трябва да похарчите около 300 лв., за да поддържате тази зона в рамките на година. Само че след една година вие няма да се оттървете от окосмяването и така процедурата остава завинаги част от вашия бюджет. А какво ще кажете за болката при този метод?
С процедурата лазерна епилация на зона „интим“, вие ще заплатите около 350 лв за пакет от 5 процедури, при което гарантирано ще се оттървете поне от 80% от окосмяването.
Струва си, нали?! 😎
Повече по темата може да прочетете на:
https://elmidabeauty.com/ceni-na-lazerna-epilaciya/
ЗАЩО ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ Е ПО-ЕВТИНИЯ НАЧИН ЗА ОБЕЗКОСМЯВАНЕ? Безспорно един от най-иновативните и ефикасни методи за обезкосмяване е посредством лазерна епилация. Разбира се, много хора са все още скептични към тази технология, въпреки че тя започва да се прилага още в края на миналия век. Другата причина за недоверието са високите цени на процедурите по лазерна епилация като цяло. Дали обаче цената на лазерната епилация наистина е висока?🙄💸 Елементарните сметки показват, че ако използвате друг начин за обезкосмяване, като кола маска , вие трябва да правите тази процедура, примерно на зона „интим“, почти всеки месец (средна цена около 25 лв/процедура). Това значи, че вие ще трябва да похарчите около 300 лв., за да поддържате тази зона в рамките на година. Само че след една година вие няма да се оттървете от окосмяването и така процедурата остава завинаги част от вашия бюджет. А какво ще кажете за болката при този метод? С процедурата лазерна епилация на зона „интим“, вие ще заплатите около 350 лв за пакет от 5 процедури, при което гарантирано ще се оттървете поне от 80% от окосмяването. Струва си, нали?! 😎 Повече по темата може да прочетете на: https://elmidabeauty.com/ceni-na-lazerna-epilaciya/
✅ В
✅ В "ЕЛМИДА БЮТИ" може да изпробвате една от най-успешните технологии за редуциране на целулит и стопяване на мазнини на зона по избор от вашето тяло на супер цена. В допълнение, технологията предлага радиочестотен неинвазивен лифтинг за още по-добри резултати. ✅ Високотехнологично решение за стягане на кожата и оформяне на тялото след бременност. ℹ️ За повече информация , разгледайте нашия сайт: elmidabeauty.com/accent-prime/ или ☎ 0897 850 322 ⤵️ #AccentPrime™ е високотехнологична, усъвършенствана платформа на Alma Lasers за стягане на кожата, оформяне на тялото и постигане на бързи естетични резултати. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати. ✅ Значително по-кратко време за процедура ✅ Комбинация от технологии за естествени и дълготрайни резултати ✅ Клинично доказани в мащабни проучвания ✅ Бърза и лесна процедура