7 СЪВЕТА ЗА НАЙ-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ОТ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

СЪВЕТ № 1 – Не се доверявайте на непопулярни (китайски) марки лазерни апарати

Най-очевидния признак , по който може да разберете за това дали някой Лазерен център работи с китайски апарати е подозрително ниските цени спрямо пазарните, промоции 6 процедури + 3 подарък или неизвестни марки апарати представяни като made in UK или Japan (в тези държави няма производители на лазерни апарати).

СЪВЕТ №2 – Спазвайте  периодът между процедурите

Вече е общоизвестен факт , че периодът между процедурите лазерна епилация за зоните трябва да се спазва за постигане на оптимални резултати:

  • Лице – 30-35 дни
  • Торс , ръце, интим подмишници – 50-60 дни 
  • Крака – 70-90 дни

Някои Центрове съкращават тези периоди, предлагайки фиктивно по-ниски цени за зона от пазарните , но на практика извършването на повече процедури в един и същ интервал всъщност оскъпява за клиента процедурата и губи неговото време , без да има ефективен резултат.

СЪВЕТ №3Без кола маска, скубане и домашен фотоепилатор между процедурите

Тези „домашни“ манипулации могат да доведат до значително намаляване на ефективността на вашата процедура без Трерапевта и Лазерния апарат да имат вина, защото с премахването на космения фоликул между процедурите всъщност лазера няма да може да свършия своята работа ефективно.

СЪВЕТ №4 – Проверете хормоналния си баланс

Ако установите ,че след направен пакет от процедури (при доказан с качеството си Център и лазерен апарат) , но резултатите са почти там където сте били в началото, не бързайте да обвинявате Терапевта /Центъра , а проверете вашия хормонален баланс или се консултиратйте с лекар. Много често приемането на медикаменти влияе върху окосмяването и би било редно да се правят процедури при ясен статус на вашите хормони.

СЪВЕТ №5 – Не прекъсвайте пакета си лазерна епилация през лятото

Съвременните диодни лазерни апарати позволяват провеждането на процедури дори през лятото. Единственото условие е да се избягват слънчеви бани/солариум 3 дни преди и 3 дни след провеждане на процедурата. Прекъсването на вашия пакет от процедури за летния период (3-4 месеца) може да намали ефективността на процедурата.

СЪВЕТ №6 – Не отлагайте започването на лазерната епилация прекалено дълго време

Съвременните лазерни технологии за отстраняване на нежелано окосмяване се основават на въздействие на лазерния импулс привлечен от меланина (пигмента) в косъма. Това означава ,че с появата на първите бели косми вие се лишавате от възможността да имате наистина трайно обезкосмяване и кадифена кожа в желаните зони.

СЪВЕТ  №7 – Лазерна епилация за тийнеджъри

Лазерната епилация за тийнеджърите става все по-популярна и неправилното твърдение ,че вероятно е твърде рано за тази възраст (14-18 години ) поради хормоналните промени губи все повече аргументация като се има впредвид акселерацията в новото поколение, при което подрастващите изглеждат  все по-зрели физически за възрастта си.

„ЕЛМИДА БЮТИ“ предлага уникална възможност на всеки подрастващ между 14 и 20 години да изпробва ефективността на диодния лазер от ново поколение с SHR Технология SOPRANO ICE PLATINUM , като подарява по една БЕЗПЛАТНА лазерна епилация на малка зона и предлага пакети с 50% отстъпка за тази възрастова група.

За по-големи зони имаме изгодни схеми на разсрочено плащане на 2 пъти или равни месечни вноски със съдействието на TBI Bank.


✨НЕКА РАЗКРИЕМ ТВОЯТА КРАСОТА ЗАЕДНО✨
За резервации:
☎️ 0897 850 322
💻 Или онлайн на www.elmidabeauty.com
📍 Очакваме ви на „Софроний Врачански“2, площад „Възраждане“, София.

Последвайте ни в
Instagram: https://www.instagram.com/elmida.beauty
Facebook: https://www.facebook.com/elmidabeauty
TikTok: https://www.tiktok.com/@elmidabeauty
Youtube: https://www.youtube.com/@elmidabeauty

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button