МАРКЕТИНГОВИ ТРИКОВЕ ПРИ РЕКЛАМИ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

В стремежа си да бъдат различни и да привлекат вниманието на клиента при неговия избор, някои Центрове и студиа прибягват до т.нар. маркетингови трикове в рекламите си за процедури лазерна епилация, които обаче нямат нищо общо с реалността

МЕДИЦИНСКА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЗА ОБЕЗКОСМЯВАНЕ

Такъв термин не съществува. Има Лазерни апарати, които са сертифицирани като медицински, което обаче не е някакво предимство по отношение на резултатите  и качеството на процедурите лазерна епилация. В някои държави е задължително този вид процедури да се извършват от медицински лица и са разрешени са само в клиники, като това е причината тези устройства да бъдат с такъв сертификат. Производителите на лазерни апарати, обаче са създали алтернативни решения, при които абсолютно същите апарати като функционалност, но без нуждата да бъдат  сертифицирани като медицински, могат да се използват от лица, които не са медици. В този случай попада и България – Апарати с отлично качество могат да работят, като осигуряват страхотни резлултати. Вие, разбира се може да изберете  всяка една клиника за вашата лазерна епилация, както и варианта тази процедура да се направи от Доктор, но това няма да е по-различно от всеки един Център за лазерна епилация с качествена апаратура. Всъщност, вероятно ще има една разлика – в цената!

НАЙ-МОЩНИЯT ЛАЗЕР НА ПАЗАРА

Обикновено, когато се говори за мощност, производителите обявяват пиковата/максималната/ мощност до която е възможно да работи лазерния апарат.За нормалното функциониране и отлични резултати от процедурите е достатъчна мощност от около 2000-2500W. Всякаква друга обозначена мощност над посочената е просто излишен безплолезен лукс.Разбира се, тук няма да коментираме китайските изобретения, както и тези за домашна употреба, които нямат нито достатъчна мощност, нито клинични изследвания за безопасност и за тяхното влияние върху човешкото тяло.Много по-важен критерий е вида и качеството на лазерния диод в лазерната глава, от който всъщност зависи крайния резултат при процедурите.Така че, не залагайте на „най-мощния“ лазерен апарат, а на доказания със своите резултати сред потребителите.  

ПЕРМАНЕНТНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Тази дефиниция по същество е безсмислена, защото самия метод лазерна епилация се дефинира като най-ефективния и безболезнен метод за „перманентно (трайно) обезкосмяване.В такъв случай не може да говорим за лазерни апарати с перманентно и неперманентно обезкосмяване.

От друга страна, с промяната на хормоналния баланс в човешкото тяло, т.е. през 5 до 10 години след приложен пакет от процедури, окосмяването също може да се промени, така че понятието  „перманентна лазерната епилация“ е условно. 

„ЕЛМИДА БЮТИ“ предлага уникална възможност да изпробвате ефективността на диодни апарати от ново поколение с SHR Технология SOPRANO ICE PLATINUM и ELYSION PRO, като подарява по една БЕЗПЛАТНА тестова лазерна епилация на малка зона, като също така редлагаме пакети от процедури започващи с  отстъпки от -30%, както и разсрочено плащане на пакетите.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.
Call Now Button